Дізнайтесь, кто стане наступною спікеркою молодіжного форуму “Вектор змін+”

Онлайн-форум “Вектор змін+”

Час плине і наша зустріч на молодіжному форумі «Вектор змін+» вже не за горами! Програма заходу нестандартна, всебічна та настільки насичена різноманітними подіями, виступами та зустрічами, що сумно тобі точно не буде:

  • вибухові презентації проєктів учасників навчальної програми “Академія можливостей” та їх історії успіху;
  • досягнення і можливості для молоді від районів Луганщини;
  • розіграш призів – світшотів, термокружок та JBL колонок;
  • музичні виступи українських гуртів та співаків;
  • спілкування із відомими гостями зі всієї України, – де ти сам обираєш із ким хочеш спілкуватися, а з ким – ні.

До речі, продовжуємо знайомити вас із наступними спікерами форуму. Анна Острікова – спеціалістка з молодіжної політики ПРООН в Україні та водночас координаторка програми «Молодіжний працівник». Громадська діячка впевнена, що не існує пасивної молоді, а є непрофесійність у роботі з молоддю. Тому за час своєї роботи вона виявила потреби сучасної молоді та знає як мотивувати її, допомогти розвиватися та активізуватися.

Окрім роботи в якості дослідниці молодіжної сфери, Анна має чималий досвід впровадження ініціатив з громадянської освіти для молоді в малих громадах. Якщо казати про діяльність  молодіжної працівниці – то вона вважає найкращою і найбільш результативною роботу із хлопцями і дівчатами «на районі».

Ох, передчуваємо, що буде гаряче: на тебе чекають кейси, історії, поради та приклади з особистого досвіду – спікерці  є чим поділитися із молодим поколінням!

Реєструйся за посиланням, кидай його своїм друзіям та знайомим, приходь мотивуватися та отримувати підказки для свого успішного життя!

 

* Відвідування онлайн-заходу “Вектор змін+” є безкоштовним.

Дата: 14 листопада 2020 року

Час: 12:00

Місце: онлайн на платформі ZOOM (посилання для входу на конференцію отримають всі зареєстровані на захід).

Відповіді на запитання стосовно молодіжного форуму ви можете отримати: за телефонами: +38(095)105-73-39 та +38(095)045-46-95, в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #АкадеміяМожливостей2020 #ВекторЗмін+

Навігація записів