Громадська організація «Сєвєродонецька молодіжна рада» святкує День народження

Громадська організація «Сєвєродонецька молодіжна рада» святкує День народження, нам виповнюється 8 років. За час існування організації наша команда прийняла участь у багатьох масштабних проектах, обмінах, а також була організатором міських заходів. Ми – команда активної молоді, яка створює можливості для реалізації суспільно важливих ініціатив – кожному. Ми раді, що наші ряди поповнюються кожен рік і сподіваємося, що наше велика сім’я стане тільки більше та сильніше.

Кожен із організації важко працює, можна сказати, віддаючи усього себе, але всі розуміють, що роблять корисну справу і від цього енергії та натхнення стає тільки більше.

Кожен рік ми ростемо та отримуємо досвід, яким намагаємося поділитися зі всіма бажаючими. Наші результати ви можете подивитися, коли завітаєте до нас в Громадський майданчик «ХочуБуду». У цьому місті збуваються мрії та ідеї, наші вже почали.

Одним із пунктів мети організації є: підвищення активності молоді в різних сферах, тому ми бажаємо у свій День народження, щоб молодь не тільки стала активна, а й приєдналась до нас і втілювала свої ідеї, щодо поліпшення життя.

Приходь до нас 28 грудня з 18:00 до 21:00 на ГМ «ХочуБуду» і проведи цей святковий день з нами, буде весело, ми це обіцяємо. Цей день є важливим для нас, тож ми будемо раді, якщо ти нас підтримаєш!