Вибори голови молодіжної ради Луганської області при ОДА


5 квітня у Сєвєродонецьку відбулось перше засідання оновленої Луганської обласної молодіжної ради.

До цього, 12 березня, на установчих зборах ініціативна група обрала нових членів консультативно-дорадчого органу, до якого увійшли 13 представників та одна представниця молодіжних організацій області віком від 18 до 35 років.

На порядок денний було винесено питання щодо обрання голови, заступника голови та секретаря Луганської обласної молодіжної ради.

Спочатку відбулась презентація кандидатів на посаду голови обласної молодіжної ради. Так, три кандидати: Максим Жуков (ГО «Молодіжна країна»), Жан Кисіль (директор ТОВ «Східна Хімічна Компанія») та Михайло Буднік (голова ГО «Dream Town») коротко розповіли про себе та свою громадську діяльність, а також окреслили основні напрямки роботи на посаді голови.

Після відповідей кандидатів на численні запитання відбулося таємне голосування, за результатами якого головою оновленої Луганської обласної молодіжної ради став Михайло Буднік, заступником голови обрано Максима Нікішина (голова ГО “Сєвєр ХАБ”), секретарем – Дениса Давидова (ГО «Модерна молодь»).

Бажаємо керівництву Луганської обласної молодіжної ради плідної праці та віримо, що ви зробите все можливе для успішного розвитку молоді нашої області!

Зазначимо, що голова молодіжної ради, зокрема, організовує діяльність консультативно-дорадчого органу та здійснює інші права та обов’язки визначені відповідно до положення, затвердженого розпорядженням голови обласної держадміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 28.02.2019 №169.