Яскравий фестиваль “МЕГА фест”, який не можна було пропустити!

Друзі, хочемо поділитися із вами масштабною подією, яка пройшла 25 квітня 2019 року в м.Слов’янськ!

Багатофункціональний простір TOP PLACE прийняв більше 300 активних хлопців і дівчат з Луганської та Донецької області на фестивалі молодіжної актівності «МЕГА фест 2019» в рамках конкурсу малих грантів “Молода Енергія Громад”.

Команду Сєвєродонецької молодіжної ради було також запрошено на це веселе свято для переможців молодіжніх проектів з розвитку громадської актівності молоді.

Сказати, що було круто — нічого не сказати!???

Тільки уявіть: 60 переможців-грантерів конкурсу “Молода Енергія Громад” і всі разом!
✅ Безліч локацій на території простору.
✅ Багато розповідей команд про свої досягнення та історій з реалізації своїх проектів.
✅ Обмін досвідом та море спілкування.
✅ А ще… ще просто багааато нових знайомств.

?Дякуємо організаторам яскравого МЕГА фесту. Цим запальним, активним та енергійним хлопцям та дівчатам за той позитив, який ми отримали на заході та який залишиться із нами на декілька тижнів вперед.

Дякуємо Європейському союзу, UNICEF Ukraine та СКЦ “Задзеркалля” за те, що ми із вами! За вашу підтримку! Завдяки вам ми знаємо, до чого йти та які ідеї реалізовувати.

Захід було організовано UNICEF Ukraine і ГО “Слов’янський культурний центр “Задзеркалля” за фінансової підтримки Європейського союзу в рамках програми ЮНІСЕФ “Посилення Громадської актівності підлітків и молоді у схадній Україні”, яка впроваджується за участі Європейського Союзу.