Чим живе і займається ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” Відео обов’язкове до перегляду

Друзі, до нас приходить багато меседжів, де ви запитуєте хто ми, чим займаємося та чи можна приєднатися до нашої команди.

Тому, одного дня ми зібралися, щоб зняти цей невеличкий відео-роліку, у якому розказати вам: хто ми, що робимо і задля чого йдемо далі.

Дивіться відео і вам стане зрозуміло, яка діяльність для нас в приорітеті і які важливі справи робимо на протязі 9 років.

? ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” знаходиться за адресою: м.Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 78-Б.

Дякуємо всім, хто прийняв участь у зйомці Кирило Дубровін, Ivan Msk, Олена Дубровіна, Євгенія Метерова, Оксана Луньова, Наталія Королькова-Крушельницкая, Ірина Горобинська, Олександр Резніченко, Олександр Брудков, Виталия Кувичинская, Артур Кравцов, Марк Крушельницкий, Марія Назаренко. Також ми дууже вдячні Віталію Шевелеву за ідею, зйомку та монтаж цього маленького, але дуже значущого для нас і нашого міста відео.

Переходьте за активними посиланнями, знайомтеся із нашою діяльністю, підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах: Instagram, Facebook, на YouTube-каналі, на сайті, додавайтеся до групи у Viber та дізнавайтеся першими всі наші новини.

Є питання чи побажання стосовно нашої роботи? Із задоволенням відповімо на них у коментарях або у месенджері ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.