Тендер на обрання постачальників конференц-послуг у місті Сєвєродонецьк та з організації навчального автобусного тура по містах України

ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» (СМР) шукає постачальників послуг із забезпечення проведення тренінгів у місті Сєвєродонецьк та з організації навчального автобусного тура по містах України в рамках проекту «Мережа агентів  соціального підприємництва».

https://drive.google.com/file/d/1EdNzlm1QcK7p1Hc8YtUShen5ZCuCBkjO/view?usp=sharing

Учасники тендеру:   організації або фізичні особи-підприємці, які мають досвід забезпечення проведення заходів для громадських організацій та благодійних фондів.

Обсяг роботи та терміни

Передбачається, що після проведення тендеру, з постачальником конференц-послуг буде укладено договір, за яким протягом періоду з серпня по вересень 2020 року постачальник забезпечуватиме організацію проведення 10 тренінгових днів, згрупованих по 2 дні з 20 учасниками у місті Сєвєродонецьк та навчального автобусного тура по 8 містам України (Сєвєродонецьк-Краматорськ-Харків-Полтава-Київ-Житомир-Рівне-Луцьк-Львів-Київ-Сєвєродонецьк),а саме здійснить наступні роботи:

  • забезпечення харчуванням (сніданки, кава-паузи, обіди, вечері) для учасників тренінгів;
  • забезпечення реєстрації учасників тренінгів;
  • забезпечення поселення учасників тренінгів;
  • забезпечення компенсації проїзду учасників тренінгів;
  • забезпечення трансферу навчального автобусного туру для учасників: Сєвєродонецьк-Краматорськ-Харків-Полтава-Київ-Житомир-Рівне-Луцьк-Львів-Київ-Сєвєродонецьк;
  • забезпечення поселення для учасників автобусного навчального туру;
  • забезпечення харчуванням (сніданки, обіди, вечері) для учасників автобусного навчального туру.

Вимоги до потенційних постачальників послуг:

  • досвід забезпечення проведення тренінгів, семінарів, презентацій, робочих зустрічей та круглих столів, конференцій, навчальних поїздок тощо;
  • високий рівень надання організаційних послуг;
  • досвід співпраці з громадськими організаціями та благодійними фондами.
  • перевага буде надаватись постачальникам із досвідом забезпечення проведення заходів у місті Сєвєродонецьк.

Для участі у тендері зацікавлені постачальники мають надати наступне

  1. Заповнену форму тендерної пропозиції, яка містить інформацію щодо досвіду постачальника та розрахунок вартості послуг.
  2. Попередній досвід постачальника у виконанні подібних завдань – контакти 3-х організацій (або листи-рекомендації), яким було надано послуги з організації тренінгів протягом останніх 2-х років.
  3. Державну реєстрацію ФОП та номер і назвуКВЕДу/ів, за якими надаватимуться послуги.

Просимо надсилати ваші пропозиції за адресою smr.masp2020@gmail.com до 7 липня 2020 року включно із позначкою до теми листа «Тендер конференц-послуги».  

Завантажити форму для подання тендерної пропозиції можна тут.