Реєстрація до участі у проєкті “Мережа агентів соціального підприємництва”

Чи можна за допомогою соціального підприємництва стати незалежними та продовжувати нести свою соціальну місію? Як знайти та випробовувати свою ідею для бізнесу? Що таке брендування, маркетинг, менеджмент, бізнес- та фінансове планування?

Якщо хоча б на одне з цих питань команда вашої громадської організації не може відповісти – реєструйтеся на проєкт «Мережа агентів соціального підприємництва» та відправляйте двох своїх креативних членів на інтенсивне двомісячне навчання. Буде гаряче і водночас максимально корисно!


http://surl.li/dlpp

Кваліфіковані тренери нададуть всю необхідну інформацію для розвитку вашої громадської організації. Під час проходження навчальних модулів ви отримаєте знання та всі ті інструменти, які допоможуть вашій організації у започаткуванні та розвитку соціального підприємництва.

Ви познайомитеся із роботою вже існуючих соціальних підприємств під час семиденної мандрівки Study-туром по Україні. Відвідаєте Краматорськ, Харків, Полтаву, Київ, Житомир, Рівне, Луцьк та Львів; побуваєте в коворкінгу візажистів, музеї у темряві, соціальній майстерні “Woodluck” та інших незвичайних локаціях. Візьмете у свою скарбничку різноманітні кейси, які допоможуть вашій організації стати краще та започаткувати своє соціальне підприємство.

Завдяки участі у цьому проєкті ви не тільки зможете покращити економічний стан, а ще й підвищити соціальну свідомість населення всієї своєї громади!

Детальніше про захід за посиланнями:

Слідкуйте за новинами на нашій сторінці Facebook, в акаунті Instagram або на сайті.

Надсилайте свої питання щодо конкурсу на електронну адресу: smr.masp2020@gmail.com (зазначте в темі повідомлення «Конкурс. Тренінг»).

Отримайте відповіді від координаторки проєкту – Луньової Оксани за тел. +38 (050) 992 36 74.

Проєкт «Мережа агентів соціального підприємництва» здійснюється за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».