Тренер проєкту МАСП

Бізнес-тренер, підприємець, старший викладач кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Національного університету “Львівська політехніка“, голова Ради молодих вчених інституту адміністрування та післядипломної освіти – все це про нашого наступного тренера, Олега Думу?.


Чи має він реально потужний бекграунд? ?Тут не може бути навіть і сумніву. Це і стажування в Західносаксонській школі бізнесу (Цвікау, ФРН), і навчання в науково-дослідному інституті Вища школа Східна Весфалія – Ліппе (Лемго, ФРН), а також в Українському вільному університеті (Мюнхен, ФРН) та в Tertio Milenio institute (Краків, Польща)
Олег є співзасновником консалтингової компанії Lighthouse consulting та Клубу випускників Львівської політехніки, має за плечима 9 успішних проєктів виведення компаній з України на ринки ЄС та є організатором більш ніж 20 маркетингових кампаній із розширення продажів та просування бренду.

«Маркетинг та піар. Працювати з онлайн ресурсами, як сучасними методами торгівлі – новий етап у розвитку бізнесу» ✍️- ефективний курс, орієнтований на створення ціннісної пропозиції для громадської організації, вибір перспективного позиціонування та просування серед цільової аудиторії.
Завдяки тренінгу з маркетингу від Олега Думи ти зможеш:
1. Аналізувати поведінку клієнта та виявляти його пріоритети.
2. Створювати ціннісну пропозицію своєї громадської організації.
3. Презентувати ідею і цінність громадської організації для стейкхолдерів.
4. Обирати позиціонування для громадської організації.
5. Будувати бізнес-модель громадської організації, орієнтованої на клієнта.

Просувай, аналізуй, презентуй свою ідею завдяки навчальній програмі проєкту МАСП, де на тебе чекають нові знання та корисні кейси від досвідчених тренерів?.

Додаткова інформація за телефонами: координаторка проєкту – Луньова Оксана ? +38 (050) 992 36 74,
асистент проєкту – Любий Богдан ? +38 (099) 089 64 53

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #МАСП

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого  ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.