Як не прожити ні дня без добрих та корисних справ

Не розумієш що робити далі та шукаєш мотивацію? Погодься, що може бути краще якихось повчань та правил? Тільки зустріч із реальними людьми, які домоглися всього самі і своїми руками створили себе.

У тебе є крута можливість переконатися в тому, що успішні люди на Луганщині є! Приходь до Громадського майданчику «ХочуБуду» на захід «Жива бібліотека» та познайомся з ними. Отримай життєві кейси з досвіду наших «Живих книг».

До речі, знайомимо тебе ще з одним гостем — Дубровіним Кирилом, який потребує та має на меті сприяти розбудові та розвитку рідної Луганщини.

Як пройти шлях від кабельника-спаювальника на містоутворюючому підприємстві до координатора соціальних проєктів та роботи у міжнародних неприбуткових організацій?

Чи складно заснувати громадську організацію та які труднощі виникали під час її роботи?

За які добрі справи Кирило став Лауреатом Премії Кабінету Міністрів України та що для цього потрібно зробити тобі?

Кирило відповість на всі ці питання, поділиться із тобою реальними ситуаціями з життя та ти зможеш поспілкуватися із ним особисто.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

* Відвідування заходів “Жива бібліотека” є безкоштовним та за попередньою реєстрацією за посиланням.

Дата: 26.08.

Час: з 17:00 до 19:00

Місце: Громадський майданчик “ХочуБуду” (вул. Гагаріна, 78б, 1 поверх).

Отримуйте відповіді на свої запитання:

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за фінансуванням Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека