Що може бути краще навчання?

Що ви робили на минулих вихідних? Відсипалися та відпочивали? А от агенти змін не сплять по вихідних! Вони, як губка вбирають корисну і так потрібну сьогодні інформацію щодо розвитку своїх громад та Луганщини в цілому.

На суботньому тренінгу з громадянської обізнаності хлопці і дівчата обговорювали цінності громадянина України та дізнавались про громадянські компетенції. Тепер вони вміють розрізняти повноваження різних гілок і рівнів влади в Україні, розуміють принципи формування місцевих бюджетів та знають, як впливають на ці процеси громадяни.

Завдяки зручному формату подачі інформації на тренінгу з адвокації учасники навчальної програми “Академія можливостей” отримали знання для реалізації своїх адвокаційних кампаній на місцевому рівні та найголовніше – відпрацювали ключові навички для їх реалізації.

Молодь відзначила, що найважливіше для них було почути не тільки практичні приклади, але й фокапи тренерів. Практичні ж рекомендації від Ярини і Олександра (зі слів учасників) були як ковток свіжого повітря. Отже, заряджені та вмотивовані, учасники відправились закріплювати знання та набиратися сил для наступної порції знань.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за фінансуванням Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей