Творчість не має меж

Реєструйтеся за посиланням та приходьте до Громадського майданчику «ХочуБуду» на безкоштовний майстер-клас у НАСТУПНУ СУБОТУ 29 серпня о 9:30. Будемо виготовляти декоративні квіти незвичної краси з фоамірану.

Дізнавайтеся, що про творчі майстер-класи кажуть відвідувачі. Дивіться відео-ролік, читайте пост та створюйте красу навколо себе разом із нами та Юлією Кисловською!

Запитання від ГМ «ХочуБуду» до однієї з учасниць минулого заходу:
– Чому вас зацікавила тема сьогоднішнього майстер-класу з техніки скрапбукінгу?

Учасниця:
– Я вперше використовую таку техніку. Я не очікувала, що це досить цікаво. В результаті ми створюємо милу листівку, яку можна подарувати близьким людям.

ГМ «ХочуБуду»:
– Як вам атмосфера на нашому заході?

Учасниця:
– Атмосфера дуже душевна. Дуже гарна майстриня, яка все розказує та допомагає. Дуже дякую організаторам!

* * * * * * * * *
Дякуємо вам, наша люба учаснице, за зворотній зв’язок. Запрошуємо всіх бажаючих завітати на наступний майстер клас. Теми наступних зустрічей та дати ви знайдете у заході Творчі майстер-класи.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Участь безкоштовна за умови обов’язкової реєстрації за посиланням.

Отримуйте відповіді на свої запитання за телефонами: +38 (095) 105 73 39; +38 (066) 040 57 00, у месенджері Facebook або в директ Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за фінансуванням Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade