Запрошуємо на вечірній перегляд мультфільму “Моана”

Вечірній перегляд “МультTime”

Друзі, нам розповіли, що у вас видається вільний час ввечері цієї п’ятниці! У нас для вас є цікава пропозиція: запрошуємо всіх мешканців та гостей міста до нашого затишного кінозалу на вечірній перегляд “МультTime”.

Будемо дивитися мультфільм «Моана». Це цікава та яскрава розповідь про дівчинку, яку охрестили «принцесою», хоча вона не дуже схожа на Попелюшку або Аріель. То це так, бо вона – принцеса полінезійська, яка, до речі, наполегливо заперечує, що вона принцеса. Моана – донька вождя – і вона готова боротися за щасливе життя всього свого народу у свої чотирнадцять.

Головна героїня рветься в океан та хоче заплисти за риф, але батько не дозволяє. Пропадає риба, сільські кокоси чорніють, їжа закінчується… Спадає на думку, що все це прокльони демонів і все ж таки принцеса відправляється в складну і небезпечну подорож у пошуках напівбога Мауї, повернути вкрадене серце і врятувати свій народ …

Що казати – диснеївські картини завжди дуже продумані, цікаві та варті вашої уваги! Беріть своїх друзів, рідних та знайомих, реєструйтеся за посиланням та приходьте цієї п’ятниці дивитися мультфільм разом із нами!

Будьте певні – у захваті залишиться кожен відвідувач вечірнього показу!

Час: 04 вересня з 17:30 до 19:00.

Місце: Громадський майданчик “ХочуБуду” (вул. Гагаріна, 78б, 1 поверх).

Благодійний внесок: 10 грн. з однієї особи.

До речі, ми приймаємо ваші заявки на перегляд мультфільмів: пишіть нам у месенджер ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”, відправляйте пропозиції у директ Instagram, у Viber +38 (095) 045 46 95, за телефонами +38(095)105-73-39 та +38(095)045-46-95.

#smr_sd_ua #hchbd #мультtime