На громадському майданчику “ХочуБуду стартував курс “Комп’ютерна грамотність”

Сьогодні без знання комп’ютера складно бути ефективним – не важливо на роботі чи вдома. Тому у нас з’явилася ідея провести курс “Комп’ютерна грамотність” для всіх, хто хоче вдосконалити володіння комп’ютерними програмами, навчитися шукати інформацію в Інтернеті та спілкуватися з рідними через пошту або соціальні мережі.

Курс вже стартував та всі, хто заповнили форму реєстрації в найближчі два місяці вивчатимуть операційна систему WINDOWS, текстовий редактор WORD, табличний редактор EXCEL, графічний редактор POWER POINT та навчатимуться працювати у мережі ІНТЕРНЕТ. 

Перші два заняття позаду и ми вже розуміємо, что подібні курси конче потрібні жителям нашого міста, бо деякі з слухачів не знайомі із комп’ютером взагалі або потребують сторонньої допомоги та основних знань для користуванням редакторами та професійнімі програмами.

Саме для цього ми і запустили курс “Комп’ютерна майстерність”, на якому досвідчена спеціалістка Оксана Луньова допомогає слухачам без занурення у десятки книг та триваліх онлайн-уроків освоїти користування комп’ютером. Кожен з присутніх може отримати відповідь та з’ясувати незрозуміле для нього питання прямо на занятті.

Учасники відмітили зручну подачу інформації та комфортні умови для навчання. Ми в свою чергу побачили велике бажання вчитися и віримо, что добре засвоїна інформація допоможе кожному бенефіціару, а практика на комп’ютерах ГО “СМР” додасть легкості у спілкування з комп’ютером.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”. 

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #ITграмотність