Можливість займатися творчістю є у кожного!

Але не кожен має бажання пробувати щось нове! Всі, хто беруть участь у майстер-класах на базі Громадського майданчику «ХочуБуду», отримують не тільки корисні навички, а й велике задоволення від творчого процесу!

Творчі майстер-класи

На кожному занятті в затишній, теплій атмосфері, в колі однодумців жителі нашого міста використовують можливість безкоштовно спробувати різноманітні види творчості. Кожного разу щось новеньке!

У минулу суботу ми випробовували техніку валяння і кожна з учасниць пішла додому в нових яскравих прикрасах – сережках! А скільки різноманітних цікавинок ще можна зробити своїми руками! Брошки, шпильки, намиста, браслети, кольє, сумки, шарфи, палантини, капелюхи, легкі блузи, топи, жакети, сукні, пальто, рукавиці, валянки, тапочки, предмети інтер’єру…

Пам’ятаєте, як хтось колись казав: «Краса врятує світ»? То пропонуємо збільшити кількість цієї краси своїми руками!

Використовуйте можливість творити, привносити у світ щось нове та проводити вільний час із користю! Реєструйтеся за посиланням на майбутні майстер-класи. Теми наступних зустрічей та дати ви знайдете у заході Facebook “Творчі майстер класи”.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

*Участь безкоштовна за умови обов’язкової реєстрації.

Отримуйте відповіді на свої запитання за телефонами: +38(095)105-73-39 та +38(066)040-57-00, у месенджері Facebook або в директ Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade