На минулому занятті курсу “Комп’ютерна грамотність” слухачі навчилися створювати таблиці у Word

Ви знаєте, що комп’ютерні технології по складності не поступаються водінню автомобіля, однак багато хто ставиться до цього питання легковажно. Але ж уміння, які можна отримати на курсах з комп’ютерної грамотності роблять світ зручнішим. Так, вони стають ще більш необхідними в сучасному світі, ніж навичка водіння автомобіля.

Курс “Комп’ютерна грамотність

Однак, комп’ютерними геніями не народжуються і грамотності потрібно вчитися. Для цього ми і відкрили курси, на яких можна отримати базові навички роботи з комп’ютером, пакетом офісних програм, дізнатися про роботу у мережі інтернет та навчитися шукати будь-яку потрібну інформацію в найкоротший строк.

Ми раді, що цей курс користується попитом та учасники вибрали цей найпростіший і швидкий шлях якісно просунутися в оволодінні комп’ютером та мережею Internet!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами! Та дивіться відео-ролик, у якому ви дізнаєтесь, як пройшли минулі заняття для слухачів курсу.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #ITграмотність