Розвиваємось та змінюємо світ на краще!

Друга зустріч зі стратегічного планування пройшла на ура! В цьому заслуга команди організації та тренера Андрія, який проводив навчання. Він показав вектор руху нашої громадської діяльності та пояснив де і що ми упустили за минулі роки.

На цій дводенній сесії ми задались питанням оптимального розподілення обов’язків при виконанні майбутнього операційного плану та намагались врахувати при цьому зайнятість та вміння кожного члена ГО. Як думаєте, вдалось? Так! І навіть більше – ми отримали дієві поради стосовно реструктуризації правління, зміни статуту, зрозуміли як не знизити якість роботи та мотивацію команди. Тепер ми вміємо обирати лише пріоритетні напрямки роботи з усіх, які хотілося б охопити.

А найголовніше – нам нарешті вдалося «поставити на стоп» нашу щоденну роботу та разом із колективом провести час за розробкою планів організації на майбутні роки. Це круто! Це надихає! І показує, що в житті можливо все!

Отже, етап побудови стратегічного плану пройдено, поради отримано, залишилось одне – не озираючись йти вперед до своєї мети та робити нашу рідну Луганщину процвітаючою, а її мешканців розвиненими і мотивованими до покращення свого життя!

Розвиваємось та змінюємо світ на краще разом з вами!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #стратегічнепланування2020