Фінал – це не кінець, а початок нового шляху!

Ось і завершилась навчальна програма для наших учасниць в рамках проєкту “Мережа агентів соціального підприємництва”. За плечима вже досвічених агенток цілих два місяці інтенсивного навчання. Це і практичні вправи та унікальні кейси, і використання нових навичок, і, що особливо важливо, складання особистого бізнес-плану та його перша презентація перед проєктною групою.

Надважкий відбір учасників серед найактивніших громадських організацій Луганської області не пройшов марно. Після такого курсу вивчення нового та незвичного, ми можемо впевнено сказати, що тренери зробили майже неможливе, із вже крутих ГО вони створили найкращих (принаймні у сфері соціального підприємництва та бізнес-навичок). Над нашими агентками чаклували справжні майстри з Івано-Франківська, Києва, Краматорська, Львова та Сєвєродонецька. Бізнес-потенціал, що простягається від самого Заходу і до Сходу було направлено на розвиток абсолютно нового виду бізнесу у нашому регіоні.

Учасниці пройшли довгий шлях від початку розуміння соціального підприємництва і до цілісного оформлення ідеї їх майбутньої діяльності. Лишилося відправитися в освітню подорож країною з обміну досвідом та представити себе на заключному заході в рамках проєкту МАСП для представників влади та потенційних інвесторів.

Не пропустіть найцікавіші заходи зі створення платформи соціального підприємництва в Луганській області – підписуйтесь на сторінки ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” у Facebook та Instagram, а також слідкуйте за публікаціями і отримуйте заряд мотивації до якісних і позитивних змін!

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #МАСП