Курс “Комп’ютерна грамотність” добіг кінця

Курс “Комп’ютерна грамотність”

Курс «Комп’ютерна грамотність» добіг кінця, залишивши слухачам великий багаж знань по роботі з операційною системою «Windows» та редакторами «Word», «Excel» та «Power Point».

На останньому занятті, яке відбулось 17 жовтня, викладачка курсу Оксана Луньова розповідала про те, як можна легко працювати у мережі “Інтернет”. Жінки і чоловіки навчилися шукати потрібну інформацію, скачувати відео і зображення та зберігати їх на своєму комп’ютері. Також була проведена практична робота зі створення електронної скриньки, на яку відразу ж слухачі потренувались відправляти електронні листи.

Отже, навички отримано. Ми дуже надіємось, що ці знання допоможуть учасникам швидко і легко справитися з подібними завданнями і вдома, і на роботі!

Друзі, нагадуємо вам, що 26 жовтня стартує набір до другої групи курсу, на який ми запрошуємо вас зареєструватися. Посилання тут.

Час проведення занять: ПН та ВТ з 16:30 до 18:00.

Тривалість курсу: з 26 жовтня по 15 грудня 2020 року.

*Навчання для слухачів курсу безкоштовне.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!

Для більш детальної інформації дзвоніть за телефонами +38(095)105-73-39; +38(066)040-57-00, пишіть в директ Instagram  або в месенджер Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #ITграмотність