Захід “Жива бібліотека” відтепер у онлайні

Вчора жителі Луганської, Донецької, та навіть Харківської області отримали чергову порцію мотивації. Це відбулось під час знайомства з яскравими особистостями  Луганської області на нашому онлайн-заході «Жива бібліотека». Присутні почули безліч реальних кейсів та життєвих ситуацій, які й надалі будуть надихати їх та мотивувати робити зміни в своєму житті та розвивати нашу рідну Луганщину.

Сергій Летучий – організатор, музикант, громадський діяч, фронтмен гурту Flying Swan, ідейний засновник Всеукраїнського проєкту “Тиха Вечірка “Good Silent Party” та мистецького об’єднання Bet On Art у місті Старобільськ був першою «живою книгою» заходу. Цікаво було слухати розповідь про його музику, про те, як він надихається та пише пісні.

Ян Птушко – професійний художник фантастичних муралів повідав історію про те, як він вирішив займатися цим видом творчості та робити життя мешканців нашої області більш яскравішим. Учасники заходу почули розповідь Яна про його мотивацію, про те, що насправді він ніде не вчився малювати і розвивав свої навички самостійно. Ми дізнались багато цікавого про діяльність талановитого художника та дізнались де можна побачити його роботи на власні очі.

Третя “жива книга” – мужній чоловік Олександр Дубовий, який неодноразово ставав призером та переможцем Чемпіонатів та Кубків України, Європи та Світу з пауерліфтингу та богатирського багатоборства. Спортсмен розповів, що раніше він займався боксом, а до великого спорту його привів товариш-спортсмен. Всі із захватом слухали історії його життя: про його найяскравіший момент в змаганнях, про початок кар’єри, про майбутні плани, про зльоти та падіння.

Завдяки надихаючим розповідям гостей присутнім стало зрозуміло, що все в житті можливо, не дивлячись на труднощі. А в кінці заходу пролунала пісня Сергія Летючого, яка і стала завершальним акордом заходу.

Захід «Жива бібліотека» ми проводимо вже втретє, але він вперше пройшов онлайн на платформі  Zoom. Учасники отримали позитивні та приємні емоції, всім дуже сподобалась зустріч та вони вже чекають наступної «Живої бібліотеки», про що свідчать слова подяки, зворотній зв’язок та гарний настрій.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека