Навчальна програма “Академія можливостей”: три місяці як один день

Друзі, невдовзі ми зустрінемося із вами на наймасштабнішому онлайн-форумі “Вектор змін+”, який відбудеться 14 листопада о 12:00. Поки пропонуємо познайомитися із навчальною програмою “Академія можливостей”, яку реалізувала наша громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” з червня по грудень 2020 року в рамках проєкту “Академія можливостей”.

Ось і промайнули 3 місяці як один день. Це означає, що навчальна програма “Академія можливостей” вже дійшла фіналу, об’єднавши у собі серію тренінгів та програму наставництва для 30 активних представників молоді по 2 особи у віці від 18 до 24 років з 15 цільових локацій (12 районів Луганської області та 3 міст обласного значення).

Дівчата та хлопці тепер знають все про: права людини, адвокацію, інфо-медійну грамотність, PR комунікації, громадянську обізнаність, навчились командоутворенню, критичному мисленню, пройшли програму “Молодіжний працівник”, пройшли тренінги з фандрейзингу, проєктного менеджменту, а також гендерної рівності. Таке навчання підвищило обізнаність молоді у сфері суспільно важливих питань, надало юнакам та дівчатам необхідні знання та інструменти для просування громадської діяльності. В результаті ми маємо активних агентів позитивних змін своїх громад, які готові та здатні творити майбутнє та розвивати Луганську область.

Фінальний захід проєкту “Академія можливостей” – це молодіжний форум «Вектор змін+» у онлайн-форматі на платформі ZOOM, на який, до речі, ви можете зареєструватися прямо зараз за посиланням.

Нажаль, у тілі посту не вмістити всю інформацію стосовно проєкту.  

Тому, запрошуємо до перегляду відеоролику, де ви самі побачите та почуєте все про навчальну програму “Академія можливостей”. 

І будьте певні – вам сподобається!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”. 

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей