Яскраві та унікальні еко-сумки радують своїх власниць

Творчі майстер-класи

Всі, хто встиг зареєструватися на творчі майстер-класи із Юлією Кисловською за посиланням вже встигли зробити свої яскраво-унікальні еко-сумки та:

  • дізнались технологію розпису тканини фарбою;
  • зрозуміли, яку тканину зручніше розфарбовувати;
  • почули від майстрині, які фарби найбільш виграшно виглядають на світлих однотонних тканинах, а які підходять до темних тканин;
  • і взагалі – навчилися працювати із акрилом.

Друзі, головне те, що деякі з учасників вже зареєструвались і чекають на наступний онлайн майстер-клас із темою «Розпис магніту акриловими фарбами», який відбудеться 15 листопада 2020 року о 10:00.

Тому, не ловіть гав, а заповнюйте реєстраційну форму за посиланням тут.

*12 учасників від 14 років, які зареєструються безкоштовно отримають 12 наборів (акрилові фарби по склу, магнітна акрилова заготовка, пензлик та ескізи малюнків). Додатково потрібно буде підготувати склянку чистої води для миття пензля та серветки.

**Всі решта можуть зареєструватися, придбати матеріали за свій кошт і безкоштовно прийняти участь у заході.

***Посилання на zoom-конференцію чекайте у листі, який надійде напередодні майстер-класу вам на поштову скриньку.

Фантазуйте, творіть і будьте неповторні разом із нами!

Отримуйте відповіді на свої запитання за телефонами: +38 (095)105 73 39, +38 (066) 040 57 00, у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” або в директ Instagram

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade