Нереально круті гості, які прикрасять онлайн-форум “Вектор змін+” своїми виступами

Друзі, ви  чули, що вже у цю суботу 14 листопада о 12:00 почнеться наймасштабніший молодіжний онлайн-форум «Вектор змін+»?

У програмі:

  • презентації проєктів учасників навчальної програми “Академія можливостей” та їх історії успіху;
  • можливості для молоді від районів Луганщини;
  • панельні дискусії з відомими українськими експертами та експертками;
  • спілкування з відомими людьми Луганської області та України;
  • розіграш цінних призів від організаторів конкурсу…

Та це ще не все! Уявіть, під час нестандандартної епідеміологічної ситуації на Луганщині ви побуваєте на виступі сучасних українських груп та виконавців. Так, вас потішить кавер-група «DANCE BAND» – учасники телепроекту «X-фактор», що транслюється на телеканалі СТБ.

Були учасниками таких відомих фестивалів, як «The Best City UA», «Схід Рок», «WOODSTOСK Україна», «Тарас Бульба». Грали на одній сцені з «ВВ», «От вінта», «Тік», «Mad Heads XL», «Мотор’ролла».

Ці молоді та енергійні юнаки сьогодні виконують більш ніж 100 пісень від українських народних до найсучасніших по всій території нашої країни. До речі, кількість виступів групи за участю молодих виконавців – за 1000.

Яскраві! Веселі! Талановиті і запальні! Будьте певні, ви не зможете під час їх виступу всидіти на місці! Бо вони найкрутіші з суперових!

Вирвіться з одноманітності буднів, проведіть час з великим задоволенням і в приємному товаристві. Приходьте на захід у онлайн та отримайте заряд позитиву від відомої кавер-групи «DANCE BAND».

Заповнюйте реєстраційну форму за посиланням тут та чекайте посилання для входу на zoom-конференцію.

* Відвідування онлайн-заходу “Вектор змін+” є безкоштовним.

Дата: 14 листопада 2020 року

Час: 12:00

Місце: онлайн на платформі ZOOM (посилання для входу на конференцію отримають всі зареєстровані на захід).

Відповіді на запитання стосовно молодіжного форуму ви можете отримати: за телефонами: +38(095)105-73-39 та +38(095)045-46-95, в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #АкадеміяМожливостей2020 #ВекторЗмін+