Додаємо ефективності і навчаємо комп’ютерної грамотності сєвєродончан і жителів регіону

Додаємо ефективності і навчаємо комп’ютерної грамотності всіх, хто встиг зареєструватися до навчання на курсі!

Бо сьогодні володіння комп’ютерними знаннями додається чи то не до всіх вакансій і без залізного друга – комп’ютера, навіть вдома вже пактично ніяк.

Курс вже стартував та слухачі в найближчі два місяці вивчатимуть операційну систему Windows, текстовий редактор Word, табличний редактор Exsel, графічний редактор Power Point та навчатимуться працювати у мережі інтернет.

Перші три заняття позаду. Ми бачимо, що допомога у потрібна багатьом, бо деякі з слухачів не знайомі із комп’ютером взагалі та потребують додаткових знань для користуванням редакторами та професійнімі програмами.Теми щодо компонентів комп’ютера, операційної системи, поняття «робочий стіл», файлів та інші потрібні теми початкових занять пройдено і ми із Оксаною Луньовою впевнено крокуємо далі вдосконалювати свої навички володіння комп’ютерними програмами.

Чекайте виходу наступних публікацій, дізнавайтесь, як проходить навчання та не забувайте ставити лайки публікаціям у фейсбуці та інстаграмі! Нам від цього ну дуууже приємно! 😉

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #ITграмотність