Майстер-клас “Ручне ліплення з глини у техніці пластування”: як це було

Минулої неділі учасниці майстер-класу «Ручне ліплення з глини у техніці пластування» знову поринули у творчість разом із сєвєродонецькою майстринею Юлією Кисловською та отримали можливість пройти через всі етапи роботи з глиною: від формування до декорування.

Творчі майстер-класи

Учасники почули про глину як унікальний природний матеріал та побачили, як в умілих руках вона перетворюється в оригінальний незамислуватий виріб.

Окрім творчої роботи під час майстер-класу і діти, і дорослі зуміли найбезпечнішим способом зняти напругу, проявити свої почуття та усвідомити цінність своєї особистості. Це найпростіший і ефективний спосіб виявити і розвинути приховані здібності і навички, усвідомити свою унікальність, своє творче начало та поринути у світ фантазій.

Творити – процес дуже захоплюючий, здатний пробудити нові приховані здібності. І це ми добре побачили на майстер-класі. Тому, якщо ви не мали можливості бути присутнім на заході – спробуйте! Ліпіть для здоров’я і задоволення!

Дивіться у відео-роліку, як пройшов наш творчий захід, реєструйтесь на наступний безкоштовний майстер-клас «Виготовлення декоративної прикраси (браслету) з бісеру» за посиланням тут та настроюйтесь на творчість разом із громадським майданчиком “ХочуБуду”.

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Телефонуйте: +38 (095)105 73 39; +38 (066) 040 57 00. 

Пишіть у месенджер або в direct в Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”. 

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #творчийлистопад