Онлайн-захід грудня, який не можна пропустити!

Чи можна культурно відпочивати в онлайні? Звісно, так! Якщо ви потрапите на наш унікальний захід “Творчий вечір”. До речі, на ваші численні прохання 11 грудня відбудеться другий захід за участю місцевих творчих діячів!

Творчий вечір

Так, друзі, вже вдруге ми організовуємо цей крутий івент, котрий віднесе вас у вирій сучасної творчості, познайомить із місцевими музикантами, акторами та дасть можливість почути їх неординарні виступи:

  • коміка Дмитра Ратинського – півфіналіста “Ліги сміху” у Луганській та Донецькій областях – юнака, який вважає, що неможливо кожного дня з першого разу написати суперовий текст, бо гарні ідеї не запитують, коли їм приходити і з’являються без попередження;
  • концертного діяча Володимира Бердецького, який почав свою діяльність з гри на баяні, продовжив в театрі мюзиклу (Південна Корея), побував у складі вокально-інструментального колективу (Китай) і нарешті став учасником ансамблю внутрішніх справ “Патруль”;
  • професійних музикантів – групи “Simple People”, які “наживо” виконують ексклюзивні версії вітчизняних і зарубіжних pop, pop-rock, інді-рок хітів без використання фонограм;тендітної жінки та поетеси нашого краю;
  • тендітної жінки Наталії Дубровіної, яка буде проникливо і душевно читатиме для вас вірші Наталії Комолової на заході;
  • молодого музичного колективу “Смешанные чувства”, який впродовж останнього року радує нас виконанням сучасних кавер-композицій та нереально крутих імпровізацій.

Не повірите, але таких різнопланових виступів у нас ще не було! На вас чекає прониклива поезія, драйвові музичні виступи та гумористичний stand-up. А найзручніше те, що йти нікуди не треба – захід проводитиметься онлайн! Ю-хуу!

Запрошуємо вас 11 грудня 2020 року о 17:00 завітати на онлайн-захід “Творчий вечір”. Беріть друзів, рідних і знайомих, реєструйтеся за посиланням тут та отримуйте на поштову скриньку посилання на захід.

Проведіть своє дозвілля незвично та водночас цікаво!

Дата: 11 грудня 2020 року,
Час: 17:00-19:00,
Місце: онлайн на платформі ZOOM (посилання на вхід до конференції ви отримаєте у листі на поштову скриньку, яку вказали під час реєстрації).

Отримуйте відповіді стосовно заходу за телефонами: +38(095)105-73-39, +38(095)045-46-95, в директ Instagram або у месенджері Facebook ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”.

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #культурнийвечір