Формули і таблиці в Excel – це просто!

Коли ми запрошували вас на курс “Комп’ютерна грамотність”, то наперед знали, що отримані знання і навички стовідсотково стануть вам у нагоді в майбутноьму житті. Бо комп’ютерний світ не стоїть на місці і кожного дня з’являються нові комп’ютерні продукти, програми та оновлення до них. Тому, встигаємо за ними та розвиваємось разом!

Курс “Комп’ютерна грамотність”

Минулий тиждень був дуже насиченим для слухачів курсу. Однак, із впевненістю можемо сказати, що він допоміг їм результативно попрацювати з табличним редактором Exсel. На заняттях слухачі наочно побачили та власноруч спробували інструменти та функції додатку, виконали фільтрацію, ознайомилися з елементами управління та багато іншого. Табличний редактор Exсel допомагає поліпшити якість нашого сучасного життя в рази, бо його можна активно застосовувати не тільки в офісній роботі, а й для складання кошторисів, планування ремонту та інших життєвих завдань, які кожен день ставить перед собою сучасна людина. Тому отримані навички роботи в цій програмі – це швидка, легка і якісно зроблене завдання як на роботі, так і вдома.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #ITграмотність