“Творчий вечір”: сучасно, музично, драйвово

Друзі, ви вже знаєте, що ми не тільки старанно працюємо, організовуючи нові навчальні курси, заняття та творчі майстер-класи для вашого розвитку, а й вміємо запропонувати цікаве проведення дозвілля!

Так, у минулу п’ятницю відбувся онлайн-захід “Творчий вечір”, на якому ви познайомились із місцевими артистами. Виступи були досить різноплановими – від стендапу Дмитра Ратинського до проникливого читання віршів Наталією Дубровіною. Музичні номери Володимира Бердецького дозволили насолодитися чудовим голосом виконавця та залишили приємний осад від почутих пісень. Рубіжанська співачка Світлана Смолій здивувала нас своїм різноманітним репертуаром та виконанням авторської пісні. Музичний колектив “Смешанные чувства” порадував виконанням “нестаріючих” рок-композицій і живим спілкуванням з глядачами.

Було видно неозброєним оком, що всіх виконавців об’єднує любов до творчості! Навіть наш креативний ведучий Влад Гуртовий почав читати вірші, даючи зрозуміти присутнім, що захід не просто так має назву “Творчий вечір”. 😉

Ми дуже захоплюємось нашими талановитими земляками, які знайшли час і прийшли до Громадського майданчику “ХочуБуду”, щоб подарувати нам всім свої творчі виступи та позитивні емоції.

Отже, відпочинок удався на славу та дав можливість відволіктись від щоденних справ та по-справжньому насолодитись “живими” виступами артистів. 

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #культурнийвечір