40 занять розмовного клубу «Takeup_English» позаду

40 занять! Так, друзі, 40 занять ми з вами спілкувались англійською: вивчали слова, дізнавались нову лексику за заявленими темами, дивились тематичні відео та дискутували на ті чи інші теми між собою.

Однак, у цьому році занять більше не буде – на минулому тижні було проведено останнє. Ми надіємось, що щотижнева практика останніх місяців з модераторкою Анжелікою Войтенко допомогла вам забути свої страхи та комплекси. І ви тепер можете невимушено висловлюватись англійською та нарешті відкрити перед собою світ можливостей!

У нас до вас маленьке прохання: будемо вам дууууже вдячні, якщо ви залишите відгуки про відвідування розмовного клубу на своїх сторінках у фейсбуці та інстаграмі із відміткою наших соціальних сторінок, під цим постом або у розділі “Відгуки” на сторінці facebook. Бо це дає нам можливість трошки порадіти або навпроти – зрозуміти, що треба поліпшити.

Але є і гарна новина – заняття продовжаться у новому році! Тому, слідкуйте за новинами, яких у нас завжди вдосталь!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Є питання? Дзвоніть: +38(095)105-73-39; +38(095)045-46-95.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #takeup_english