Добіг кінця курс “Комп’ютерна грамотність”

Уміння володіти комп’ютером в сучасному світі цінується дуже високо. Особливо розвивається такий напрям роботи як «Фріланс» – коли є можливість працювати не виходячи зі свого будинку і отримувати за це гроші. Наприклад, створювати сайти, писати тексти на замовлення, або обробляти фотографії клієнтів, сидячи при цьому в зручному домашньому кріслі, перед монітором.

Для того, щоб цим займатися та бути затребуваним у звичайному офісі, потрібно освоїти найбільш затребувані програми. Що і робили наші слухачі впродовж курсу “Комп’ютерна грамотність“: знайомились із «Windows», вивчали редактори текстів і таблиць, працювали у Power Point та мережі інтернет.

Курс “Комп’ютерна грамотність”

Отже, базові знання отримано і закріплено. Залишилось тільки використовувати сформовані навички на практиці, розвиватись та йти далі, поповнюючи свою скарбничку знань іншими курсами у сфері IT. Тому, якщо ваша мета розвиток та самовдосконалення – підписуйтесь на сторінки ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” у соціальних мережах фейсбук та інстаграм, слідкуйте за новинами та реєструйтесь на наші майбутні навчальні програми та курси.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє разом із нами!

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #ITграмотність