Подорож Україною за декілька годин

Чи можна об’їхати Україну за декілька годин? Не кожний зможе це зробити, але це можливо. Учасницям проєкту “Мережа агентів соціального підприємництва” це вдалося! Хоч і віртуально, але представниці громадських організацій відвідали мальовничі куточки нашої країни для обміну досвідом. Жінки ознайомились із діяльністю вже існуючих соціальних підприємств (СП) та дізнались про роботу цих СП, про соціальну місію, яку вони несуть у маси.

Віртуальна навчальна поїздка_МАСП

Окрім віртуальної екскурсії під час zoom-конференції бенефіціарки проєкту познайомились із представниками та представницями цих СП і під час спілкування отримали відповіді на запитання щодо ведення соціальної діяльності.

Учасниці не очікували побачити стільки цікавих рішень. Переглядаючи відео вони на власні очі побачили цікавинки та нюанси організації кожного з підприємств, дізнались про існуючі проблеми ведення соціальної діяльності.

А тепер про цікаве. У нас є гарна новина для всіх, хто цікавиться темою соціального підприємництва – кожен бажаючий може побачити віртуальний стаді-тур за посиланням.

Дивіться відео, дізнавайтесь нове та продовжуйте нести свою соціальну місію у розвиток нашого регіону.

Отримайте відповіді на запитання стосовно проєкту:

Ця публікація стала можливою завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), згідно з умовами гранту, наданого ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Зміст цієї публікації є відповідальністю ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» та не обов’язково відображає погляди USAID чи Уряду Сполучених Штатів Америки.

#СхідМожливостей #USAID #smr_sd_ua #МАСП