Пройшов онлайн майстер-клас “Малювання в техніці Ебру”

24 січня ми з Юлією Кисловською змогли продемонструвати справжню магію на творчому онлайн майстер-класі “Малювання в техніці Ебру” ??


Онлайн майстер-клас “Малювання в техніці Ебру”

Цим недільним ранком учасники опанували нескладну турецьку техніку малювання  та власноруч створили справжні витвори мистецтва. За допомогою декількох кольорів фарби вони змогли намалювати витіюваті візерунки, різноманітні квіти та космічні пейзажі ??‍?

Судячи зі слів учасниць, вони були в захваті від цілих 2️⃣ годин 1️⃣0️⃣0️⃣%  польоту фантазії та атмосфери творчості. А як саме це відбувалося можно подивитися в прямій трансляції за посиланням https://www.facebook.com/sevmolrada/videos/2073622532939302/.

Дякуємо вам, наші шановні учасники, що проводите із нами свої вихідні, що робите таку красу і ділитеся з іншими своїми творчими успіхами!❤️?

Слідкуйте за публікаціями та реєструйтесь на наші наступні івенти, а саме –  на онлайн міні-курс по правопівкульному малюванню, який стартує вже 7 лютого, за посиланням ??? https://forms.gle/DST2ALN9iE8di4Kk6

Команда ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” працює для вас та хоче робити це якнайкраще, тому якщо ви є учасником наших навчальних курсів або інших активностей заохочуємо залишити свій відгук на посиланням https://www.facebook.com/sevmolrada/reviews/?ref=page_internal

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Є питання стосовно проведення наших заходів? 
? Телефонуйте: +38 (095)105 73 39; +38 (066) 040 57 00. 
✍️ Пишіть у месенджер ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” або direct в Instagram @severodonetska_molodizhna_rada

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”. 

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade