Найкрутіший захід січня 2021 року – “Жива бібліотека” з Alyona Alyona!

Понад 1️⃣0️⃣0️⃣ учасників мали можливість впродовж цілої години бути в онлайні з відомою українською реп-виконавицею ❗️

Alyona Alyona в процесі діалогу з крутим та енергійним ведучим Олександром Кашлаковим повідала, що трек “Рибки”, який приніс їй популярність аж цілих 2 роки “лежав у неї в шухляді” та чекав свого зіркового часу ?Також співачка зізналася, що їй знадобився приблизно рік, щоб “відпустити” свою роботу вихователем та з головою зануритися в творчість.

Зі слів спікерки заходу незважаючи на те, що через каратин не було змоги презентувати новий альбом з концертами в Америці та Європі, вона знайшла час приділити увагу блогерству, а саме: згадати часи КВНу і розвиватися в Tik-Tok ?

Alyona Alyona сказала, що якщо б у неї не склалося з музикою, то вона б присвятили себе письменництву ✍️ та фотографуванню ? До речі, бажання написати свою власну книгу у неї і досі є ☝️

“Якщо я хочу дійсно відпочити, то вмикаю ? у “режим польоту” ✈️ на день.” – таким прийомом користується  реп-виконавиця, щоб відновити свій внутрішній ресурс.

Також, для того щоб перезавантажитись та відчути себе в іншій реальності, Alyona Alyona радить дивитися фільми і серіали, з яких, вона особисто, підглядає різні лайфхаки для вирішення побутових проблем ?

Друзі, ми закликаємо вас приділити пару хвилин вашого часу та подивитись відео-ролик з нашої “Живої бібліотеки”, а ось 3️⃣ головних інсайти від Alyona Alyona:

? У коняки голова велика, нехай вона думає, а ви молоді, ви повинні діяти.
?‍♀️ Зміни, які ви робите для себе, вони тримаються у вас, а зміни, які ви робите, щоб отримати чиєсь визнання – у вас не тримаються.
?‍♂️ Популярність не в тому, що ти маєш талант, в тому, що твоя діяльність викликає в людей емоції.

А це для тих, хто дочитав до кінця ? Забирайте топ книжок ?, обов’язкових до прочитання від нашої зіркової спікерки:

? “П’ять мов кохання”
? “7 навичок високоефективних людей”
? “Маленький принц”
? “Крихітка Цахес”
? “Сила моменту тепер”
? “Не кидайтесь на зефір!”

Також, для тих, хто полюбляє творчість зі змістом, радимо познайомитися з треком Alyona Alyona – “Тихо діти сплять” за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=E2BAFplvCIQ

Команда ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” працює для вас та хоче робити це якнайкраще, тому якщо Ви були учасником цього заходу чи якихось інших активностей заохочуємо залишити свій відгук за посиланням https://www.facebook.com/sevmolrada/reviews/?ref=page_internal

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека