міні-курс з правопівкульного малювання

Сьогодні пройшло 3 заняття з міні-курсу по правопівкульному малюванню з майстринею на всі руки Юлия Кисловская??‍?
Зустрічі відбуваються на платформі ZOOM в рамках реалізацїї проєкту «Академія можливостей».
Участь беруть 40 учасників з різних куточків Луганської області. ?
А на цій зустрічі учасники намалювали 2️⃣ картини, а саме квіти?. Також зробили власноруч вітальну листівку, бо напередодні яскравий жіночий день 8 березня.?
Техніка правопівкульного малювання залишилась незмінною, але кожна картина малювалася різними засобами (губкою, ватними паличками, пензликами).??
Окрилені натхненням та задоволені учасники досі надсилають у спільний чат свої роботи?, а нас це тільки тішить, бо всі картини гарні, а їх творці такі талановиті?
А що саме для вас означає свято 8️⃣ березня❓ Та якими емоціями та почуттями ви можете описати це свято❓ Чекаємо на ваші відповіді у коментарях❗️?
Команда ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” працює для вас та хоче робити це якнайкраще, тому якщо ви є учасником наших навчальних курсів або інших активностей заохочуємо залишити свій відгук за посиланням https://www.facebook.com/sevmolrada/reviews/…
Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!
Є питання стосовно проведення наших заходів?
? Телефонуйте: +38 (095)105 73 39; +38 (066) 040 57 00.
✍️ Пишіть у месенджер ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада”
Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.
USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade