Онлайн-захід “Жива бібліотека” з Сергієм Жаданом

1️⃣2️⃣ березня відбувся мотивуючий Онлайн-захід “Жива бібліотека” з неймовірно цікавою та яскравою «живою книгою» – Сергієм Жаданом.?


4️⃣5️⃣ учасників з різних куточків Луганської області та не тільки, мали можливість поспілкуватись та отримати відповіді на свої запитання від Сергія Жадана протягом 1️⃣ години.

На заході Сергій захоплюючи відповів на питання учасників, що було дуже цікаво та натхненно.?

Вже перша відповідь спікера дуже приємно та незвичайно усіх вразила. Сергій розповів, що якби він характеризував себе як книгу, то обрав би для себе бути дитячою розмальовкою, а пояснив це тим, що йому дуже подобається давати якусь ідею, стимул, імпульс, та бачити креативність людей, а саме плоди співпраці. До того ж йому дуже подобається та цікаво працювати з дітьми. ?

Також усі слухачі дізналися історію написання перших творів Сергія.?? Вже в ранньому шкільному віці поет почав писати вірші та оформлуював їх своїми малюнками?. А першим поштовхом до творчої діяльності була любов до книги та літератури.?

На останок Сергій порадив молоді «жити не боячись, не боячись ризикувати, навчатися, питати, щось пробувати….».??

А як що ви ще не подивилися ефір заходу, то радимо це зробити вже зараз за посиланням: https://fb.watch/4csN25SuHH/ ?

Команда ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” працює для вас та хоче робити це якнайкраще, тому якщо Ви були учасником цього заходу чи якихось інших активностей заохочуємо залишити свій відгук за посиланням https://www.facebook.com/sevmolrada/reviews/…

Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!
Проєкт “Академія можливостей” реалізується громадською організацією “Сєвєродонецька молодіжна рада” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.
USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #живабібліотека