Творчий міні-курс з правопівкульного малювання завершено

Друзі, хочемо розповісти вам дві новини – гарну і не дуже.

Творчий міні-курс з правопівкульного малювання

Почнемо з другої. По-перше, творчий міні-курс з правопівкульного малювання завершено. Чому це не дужа гарна новина? Бо учасниці та учасники цього творчого курсу засмучені закінченням занять. Однак, наші любі, ми плануємо вже незабаром відновити творчі майстер-класи. Тому, обов’язково ставайте нашими підписниками у фейсбуці та інстаграмі, де ви зможете слідкувати за анонсами та бути в курсі наших подій!

Про гарну новину ми можемо спілкуватись не один день! Чому? Бо це стосується творчих робіт, яки намалювали наші учасники. Ви і не уявляєте, які яскраві та різнобарвні малюнки вийшли у кожного з тих, хто відвідав заняття курсу! Це просто неймовірно! Нажаль ми не можемо показати їх усі, але декілька з них є у цій публікації!
Дякуємо всім, хто відвідував заняття та залюбки поділився із нами своїми виконаними роботами! Велике спасибі творчій керівниці курсу – Юлії Кисловській, яка показала лайфхаки, навчила нюансам малювання та із радістю відповідала на всі питання слухачів!
Розвивайте себе та змінюйте світ на краще разом з нами!

Є питання стосовно проведення наших заходів?

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2020 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #handmade