20 жовтня представниці/ки педагогічного складу ДНЗ “Сєвєродонецьке ВПУ” разом із представницями громадських організацій взяли участь у консультаційному заході з використанням антидискримінаційної гри “Бути жінкою”.

Під час заходу учасниці та учасники розглянули права людини, дізнавались про Резолюцію РБ ООН 1325 та важливість впровадження засад Резолюції РБ ООН 1325 в навчальному процесі. Також усі учасниці та учасники зіграли в антидискримінаційну гру “Бути жінкою”, та спробували себе у якості героїнь, які потрапляли в різні ситуації з реального життя. За допомогою певних магічних здібностей однієї з восьми героїнь жінки боролись за рівні права і будували своє щасливе майбутнє. Під час гри на шляху ставали упередження, несправедливість й інші перепони, які вони долали без проблем.

Ця публікація підготовлена у межах проєкту «1325 Луганщина. Жінки. Мир. Безпека», який реалізується громадською організацією «Сєвєродонецька молодіжна рада» за програмою малих грантів, яка адмініструється ІСАР Єднання в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО)

#UNRPP#ІСАРЄднання#smr_sd_ua UN Women Ukraine / ООН Жінки в Україні #ЛуганщинаЖінкиМирБезпека#1325КоаліціяЛуганщина