Опануйте базові навички роботи з комп’ютером та в мережі Інтернет

Реєструйтесь на курс “Комп’ютерна грамотність”

Без комп’ютерних знань в сучасному світі не обійтись! Тому бути вправним користувачем ПК вже не бажання, а потреба! Але, що ж робити тим, хто не знає, як навіть, до нього підступитися?

Все досить просто – зареєструватись на курс “Комп’ютерна грамотність”, який пропонує опанування базових навичок при роботі з комп’ютером та в мережі Інтернет.

Захід на сторінці фейсбук

Під час навчання на курсі ви дізнаєтесь про особливості комп’ютера, основні офісні програми, почнете працювати в мережі Інтернет та програмі “Дія”, як впевнений користувач!

Курс “Комп’ютерна грамотність” розрахований на початківців віком від 18 років. Досвідчена викладачка Оксана Луньова навчить вас, як правильно поводитись з комп’ютером та операційною системою, розповість нюанси безпечної роботи та продуктивного проведення часу у монітора.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Почніть підвищувати свою комп’ютерну грамотність на курсі, заповніть форму реєстрації до 11 листопада 2021 року за посиланням тут та відкрийте перед собою новий світ можливостей!

Час проведення: з 15 листопада 2021 р., 17:30 – 19:00.

Місце проведення: Громадський майданчик “ХочуБуду”, м.Сєвєродонецьк, Гагаріна, 78-Б.

Відвідування курсу “Комп’ютерна грамотність” безоплатне.
Важливо! До курсу учасники допускаються за наявністю “зеленого” COVID-сертифікату (повна вакцинація).

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері фейсбук, в direct Instagram та

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2.0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #IT_грамотність