Дізнайтесь про бухгалтерські нюанси ведення бізнесу

Тренінг на тему “Податкова звітність. Електронна звітність. Нормативно-правова база та вимоги податкової до ведення господарської діяльності онлайн. Робота з РРО. Вибір касового апарату для роздрібної точки” для жінок-підприємниць

Ви зареєстровані як ФОП і не знаєте чи обов’язково для вашого виду діяльності реєструвати РРО 2021-2022 році? Чи ви тільки плануєте реєструватися і маєте бажання розібратися у правилах подання податкової звітності?

Публікація на сторінці фейсбук

Якщо так, тоді ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” запрошує вас на одноденний тренінг під час якого практикуючий фахівець відповість на ваші питання та розвіє міфи і страхи з приводу:

  • податкової та електронної звітності,
  • нормативно-правової бази та вимог податкової до ведення господарської діяльності онлайн,
  • роботи з РРО,
  • вибору касового апарату для роздрібної точки.

Кого ми запрошуємо?

Жінок-підприємниць, віком від 18 років, які мешкають на території Луганської області та мають власний бізнес і хотіли б його зробити більш успішним, а також отримати актуальну інформацію та практичні поради.

Обов’язкова умова участі – наявність повного курсу вакцинації (зелений сертифікат).

Для участі обов’язкова реєстрація до 26.11. 2021 р. за посиланням ТУТ.

Кількість місць обмежена, тому лише відібрані учасниці будуть заздалегідь проінформовані про точні дати та час проведення тренінгів. Додаткова інформація за телефоном +38 (050) 5557830, координаторка проєкту в Луганській області Олена Дубровіна.
Надалі випускниці тренінгів зможуть долучитись до інших запланованих в проєкті інформаційних та мотиваційних заходів, тематичних тренінгів, скористатись іншими можливостями для обміну досвідом через соціальні мережі, а також стати клієнтами регіональних Центрів підтримки жіночого бізнесу.

#smr_sd_ua #hchbd