26 та 27 листопада відбулися перші модулі навчального курсу з підприємництва для жінок Луганщини

Дівчата з Сєвєронецька, Старобільська та Станиці Луганської робили свої перші кроки на шляху створення, а у когось і вдосконалення діючого бізнесу під чуйним керівництвом наших чарівних бізнес-леді Анастасії Красюк, Юлії Рубан та Анни Самарскої-Денищенко.

Публікація у фейсбуці

Тренерки розповіли учасницям про основні кроки у виборі бізнес-ідеї та як правильно діяти на старті власної справи. А під час другого навчального дня дівчата дізналися як вибрати нішу для свого бізнесу та розпочати бізнес без стартового капіталу. Одним із практичних завдань був розбір прикладів бізнес-планів актуальних для втілення сьогодні. Навіть підіймалася така тема: «Як заробити мільйон гривень»!

«Підприємці теж помиляються і вони теж не ідеальні» – таким власним відкриттям поділилася одна з учасниць за підсумком перших днів навчання.

Тому, якщо ви зацікавилися темою прокачки своїх підприємницьких навичок, заповнюйте форму на попередню реєстрацію у наступну групу за ЦИМ посиланням.

А також чекаємо вас на наших одноденних тренінгах для підприємців. Ознайомитися з темами та зареєструватися можна у гугл-формі за ЦИМ посиланням.

Лодаткова інформація за телефоном +38 050 555 78 30, координаторка проєкту в Луганській області Олена Дубровіна.

#smr_sd_ua #hchbd