Прикрасьте простір своєї оселі цікаво та нестандартно!

Зробіть різдвяну прикрасу власними руками під час участі у творчому майстер-класі “Новорічний гном”. Цей милий та привабливий казковий герой один з найпопулярніших інтер’єрних новорічних прикрас й один з найулюбленіших подарунків на різдвяні свята для дорослих і малих. Особливо, якщо він зроблений власними руками рідних та люблячих людей!

Публікація на фейсбук-сторінці ГО “СМР”

Друзі, беріть участь у передсвятковому майстер-класі зі створення новорічного аксесуара, який відбудеться 19 грудня 2021 року. Юлія Кисловська, керівниця артстудії “Пісочниця” дасть покрокову інструкцію, допоможе у створенні гнома та відправить вас додому із власною іграшкою в руках, яку ви зможете розмістити під ялинкою, на власному каміні або подарувати своїм рідним або друзям.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Реєструйтесь прямо зараз за посиланням ТУТ  та будьте впевнені – ваш гном стане особливим штрихом майбутнього свята!

Час проведення: 19 грудня 2021 року, 10:00-12:00.

Реєстрація діє до 15 грудня 2021 року.

Місце проведення: Громадський майданчик “ХочуБуду”.
Участь у творчих майстер-класах безкоштовна.

Важливо! До заходу учасники допускаються за наявністю “зеленого” COVID-сертифікату (повна вакцинація).

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_творчімайстеркласи