Участь представників ГО “СМР” в онлайн-форумі

Сьогодні представники ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” взяли участь в онлайн-форумі «Неформальна освіта у контексті миротворчості та розвиток міжнародного молодіжного волонтерства на території Донецької та Луганської області (підконтрольних Уряду України)».

Під час заходу підіймались тема неформальної освіти для молоді:

  • як інноваційні методики та креативні підходи можуть вплинути на миротворчість та посилення демократії;
  • які потреби молоді наразі не знаходять належної підтримки;
  • яким чином можливо вплинути на розвиток міжнародного волонтерства у Донецькій та Луганській області (підконтрольних Уряду України);
  • як збільшити кількість міжнародних обмінів,
  • як зацікавити молодь з різних країн бути волонтерами за межами України.

Голова нашої організації Кирило Дубровін разом з Ольгою Дзержинською – головою молодіжної ради при Донецькій обласній державній адміністрації (м. Краматорськ) та Лізою Портновою, головою молодіжної ради (м. Бахмут) розповіли про нагальні потреби молоді Донецької та Луганської областей. А представники та представниці активної молоді Донецької та Луганської областей, громадських організацій України, молодіжних рад, університетів та донорських міжнародних організацій приєднались до обговорення зазначених у порядку денному питань та можливих варіантів їх вирішення.

До речі, заступницю Міністра молоді та спорту України Марину Миколаївну Попатенко запрошено на Луганський обласний молодіжний форум “Молодь Луганщини – 2022”, який відбудеться 13-15 травня 2022 року в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”.

Під час заходу ми отримали не тільки можливість поспілкуватись з однодумцями, але й дізнались про фінансові можливості для проєктів неформальної освіти для молоді та познайомились з цікавими людьми та іншими організаціями, які також прагнуть розвивати неформальну освіту в Донецькій та Луганській області.

#smr_sd_ua #hchbd #smr_rozvytok