Створюємо новорічний настрій!

На громадському майданчику “ХочуБуду” відбувся майстер-клас “Новорічний гном”

Друзі, ви тільки-но подивіться, яких чарівних гномів ми виробляли на творчому майстер-класі у минулу неділю під керівництвом Юлії Кисловської.

Прямий ефір з заходу в інстаграм-акаунті ГО “СМР”

Шістнадцять учасниць майстер-класу прийшли до громадського майданчику “ХочуБуду” та створили дванадцять милих та привабливих казкових героїв, які відтепер будуть їх радувати вдома, створювати новорічний настрій та святкові емоції всім рідним і близьким.

Насправді складного немає нічого, бо модераторка заняття показала як покроково зробити іграшку, яка не буде схожа ні на яку іншу.

Наступний майстер-клас “Новорічний гном” відбудеться в онлайні на платформі zoom. Тому ви можете зареєструватись ТУТ прямо зараз та отримати творчий набір для участі у заході, який буде вам відправлений поштою за кошти організатора після дзвінка адміністратора.

Якщо так сталось і вам не подзвонили, ви також можете долучитись до майстер-класу. Зберіть набір самостійно (фетер, тканина, синтепух, декоративні стрічки, намистини, пшоно) та приєднуйтесь до прямого ефіру на сторінці фейсбук.

Час проведення: 16 січня 2022 року, 10:00-12:00.

Реєстрація діє до 13 січня 2021 року.

Місце проведення: онлайн платформа zoom.

Участь у творчих майстер-класах безкоштовна.

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_творчімайстеркласи