Знання, які завжди стануть у пригоді!

Це ми кажемо про вміння монтувати відео, які потрібні що не на кожному кроці: на роботі, вдома та навіть під час свят! Все тому, що люди останнім часом дуже полюбляють дивитись цікавий та якісний відеоконтент. Саме для отримання навичок зі створення відео слухачі потроху кожного заняття протягом 10 днів збирали теоретичні знання від відеомонтажера-практика, які й застосовували на практичних заняттях – під час монтування своїх власних відео.

Публікація на фейсбук-сторінці ГО “СМР”

Дехто навіть зголосився взяти участь та зробити відеоролик на соціальну тематику, який буде представлено на обласному молодіжному форумі, що пройде вже навесні наступного року.

Отже, базові знання отримано, а сертифікати про закінчення курсу “Основи відеомонтажу” будуть яскравим нагадуванням про навчання та гарним мотиватором для свого майбутнього професійного росту!

Друзі, якщо ви не встигли зареєструватись на цей курс – у вас є можливість стати учасником наступних наборів на курс “Основи монтажу”. Реєструйтесь за посиланням ТУТ та чекайте дзвінок підтвердження участі від нашого адміністратора.

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО «Сєвєродонецька молодіжна рада» чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_відеомонтаж