Презентуємо проєкт з розвитку жіночого підприємництва на Луганщині

В рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» Український жіночий фонд в партнерстві з ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” розвивають жіноче підприємництво на Луганщині!

12 січня з 10:00 до 12:00 на платформі ZOOM за цим посиланням відбудеться перша мережувальна зустріч в Сєвєродонецькому Центрі підтримки жіночого бізнесу.

Під час цієї конференції буде презентовано мету, завдання та можливості проєкту «Економічні можливості для жінок Східної України. Другий етап.», в рамках якого передбачається:

  • проведення навчальних курсів із започаткування власної справи, бізнес-комунікацій, позиціонування продукції та опанування технік продажів.
  • проведення серії коротких тематичних тренінгів для підприємиць та власниць бізнесу з актуальних питань фінансовій грамотності, переходу бізнесу в онлайн формат, ефективного управління кадрами, інші.
  • надання менторської, консультаційної та юридичної підтримки випускницям навчальних курсів для підготовки бізнес-планів, створення та ефективного функціонування власного мікробізнесу.
  • проведення серії інформаційних вебінарів, мережувальних зустрічей в Центрах Підтримки Жіночого Бізнесу / ЦПЖБ за участю учасниць, випускниць курсів, партнерів, представників місцевої влади, донорської спільноти, громадських активістів, бізнес-мережі тощо.
  • створення та поширення мотиваційного онлайн курсу для жінок, які хочуть розпочати бізнес, з його подальшою популяризацію серед клієнтів ЦПЖБ.

На зустрічі будуть присутні представники Департаменту економічного розвитку ЛОДА, Луганського обласного центру зайнятості, комунального підприємства «Сєвєродонецьке агентство інвестицій та розвитку», МБФ «Український Жіночий Фонд», міжнародних організацій та підприємиці Луганської області – учасниці бізнес-мережі.Крім компонентів проєкту, на зустрічі можна буде дізнатися про актуальні програми підтримки зайнятості жінок у Луганській області.

У разі запитань звертайтесь до координаторки проєкту в Луганській області Олени Дубровіної, тел. +38 (050) 555 78 30.