ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” долучається до підтримки жіночого підприємництва на Сватівщині!

11 січня КЗ “Сватівська міська публічна бібліотека ім. Т. Полякова” радо прийняла нас у себе в гостях задля презентації проєкту «Економічні можливості для жінок Східної України. Другий етап.».

Під час цієї зустрічі місцевим активістам та підприємцям були презентовані заходи, які будуть проводитися ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” на базі громадського майданчику “ХочуБуду”, а саме:

  • навчальний курс для започаткування власної справи;
  • короткострокові тренінги для вже діючих підприємиць;
  • інформаційні вебінари;
  • менторська, консультаційна та юридична підтримка випускницям курсів та тренінгів.

В процесі жвавої дискусії учасники продемонстрували високу зацікавленість до участі у навчанні, бо виклики сучасного бізнесу потребують набуття або вдосконалення підприємницьких навичок.  “Я маю вже більше 20 років досвіду у торгівлі, але наразі відчуваю актуальність нових знань”,- поділилася місцева підприємиця Світлана Бабіч. Також сватівські підприємці підтримали необхідність плідної бізнес-мережі Луганської області задля підтримки один одного у діючих бізнесах та розвитку туристичного напрямку!

Розпочинайте свій бізнес разом с нами – реєструйтесь за посиланням тут. Якщо ви діюча підприємиця і хочете отримати відповіді на актуальні питання чекаємо на короткострокових тренінгах – реєструйтесь за посиланням тут.

У разі запитань, звертайтеся до координаторки проєкту в Луганській області Олени Дубровіної, тел. +38 (050) 555 78 30.