Навчаємо робити банери для соціальних мереж і не тільки!

Як зробити банери для соціальних мереж в єдиному стилі?

– Легко!

Дивіться публікацію в інстаграм акаунті ГО “СМР”

Саме так відповідає майже кожен випускник після відвідання практичного курсу “Adobe Illustrator”, на заняттях якого були розібрані як теорія, інструменти графічного редактора, так і самостійно створені учасниками логотипи, рекламні банери для фейсбуку та стрічки інстаграм.

Кожен зі слухачів, що відвідали навчальний курс були зацікавлені в навчанні, активно працювали та ставили питання. Деякі під час уроків захопились ілюстрацією, а дехто – напрямом створення візуального контенту для web та соціальних мереж.

Отже, старт в професії дизайнера покладено й базові знання, отримані під час роботи з графічною програмою допоможуть кожному з учасників самостійно розробляти рекламні матеріали для своїх соціальних мереж та друку.

Учасники вже отримали свої сертифікати, а ми радіємо що маємо можливість дарувати жителям Луганщини нові можливості!

Обирайте можливості, будуйте майбутнє!

Реєструйтесь на наступний курс “Adobe Illustrator”, який стартуватиме у березні за цим посиланням.

Додаткова інформація за тел.: +38 (095) 677 91 57, +38 (095) 045 46 95; у месенджері ГО “Сєвєродонецька молодіжна рада” чи в direct Instagram.

Громадська організація “Сєвєродонецька молодіжна рада” реалізує проєкт “Академія можливостей 2.0” за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через проєкт “Демократичне врядування у Східній Україні”.

#USAID #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #СхідМожливостей #smr_adobeillustrator