Оголошуємо набір на курс “Арт-терапія”

Ми всі проживаємо зараз невизначеність, невідомість, у багатьох із нас є дефіцит відчуття захищеності та безпеки. У таких ситуаціях ми не завжди пам’ятаємо, що у кожного з нас є приголомшлива здатність до адаптації, зростання та змін.

Сьогодні є унікальна можливість полегшити свій внутрішній стан та відновити емоційну стійкість на курсі Арт-терапія для дорослих 18+ та батьків із дітьми.

Всього десять зустрічей на курсі й ви:

? знайдете в собі ресурси для піклування про себе;

? зможете розвити здатність давати підтримку собі та відстежувати свій стан;

? будете непохитною опорою для своїх дітей та дізнаєтесь як саме надавати підтримку своїм дітям;

? отримаєте прості навички саморегуляції;

? ви навчитесь знаходити та відновлювати нові ресурси для наступних кроків;

? знайдете своє місце у нових реаліях;

? дізнаєтесь, як саме покращувати свій психоемоційний стан;

? навчитесь керувати емоціями, будувати стосунки, встановлювати зв’язки та взаємодіяти з навколишнім світом;

? зможете встановлювати контакт зі своїми почуттями, усвідомлювати їх, відстежувати динаміку та змінювати їх на більш позитивні.

Під час курсу також буде розглянуто, з чого складаються наші власні системи підтримки, як ми можемо піклуватися про себе, як знайти почуття захищеності та безпеки.

?? Працюватимемо методами арт-терапії та гештальт-терапії.

Отже, приєднуйтесь, зростайте разом із нами особистісно та навчіться справлятися з важкими життєвими ситуаціями в будь-якій ситуації.

Реєструйтесь до 8 серпня 2022 року за посиланням https://forms.gle/ayFkovjy4z7ckoiJ9 та обирайте можливості, будуйте майбутнє!

?Час проведення: з 15 серпня 2022 р., 18:00 – 19:30 щопонеділка. Курс складається з 10 занять, відвідування яких обов’язкове. Періодичність занять: 1 раз на тиждень.

? Місце проведення: онлайн-зустріч на платформі zoom.

Відвідування групи психологічної підтримки безоплатне.

? Додаткова інформація за тел.: +38 (066) 171 30 15, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_арттерапія