Ораторське мистецтво: просто про головне

Якщо ви хочете навчитися чітко і правильно викладати свої думки, переконливо говорити, бути почутими – відвідайте наш тренінг з ораторського мистецтва, який є одним з офлайн заходів неформальної освіти з особистісного розвитку для всіх, хто хоче рухатися вперед, розвиватися і вдосконалюватися. Захід відбудеться на громадському майданчику “GOGLE 87” м.Кропивницький (9 серпня 2022 року).

На тренінгу, який організовує ГО “Платформа розвитку “СМР” ви:

? подолаєте страх публічного виступу,

? дізнаєтесь про техніку розвитку голосу,

? навчитесь “користуватися” своїм голосом і диханням,

? зрозумієте як саме управляти артикуляцією,

? попрацюєте над вимовою звуків, з якими виникають труднощі.

Катерина Нестеренко пропрацює з вами ефективні вправи, які допоможуть вам надалі проводити успішні публічні виступи, переговори та презентації.

Це легко! Бо кожен з вас має багатий природний потенціал, який ви розкриєте разом із нами вже 9 серпня. Крім корисної теорії ви отримаєте і практичне завдання, без якого в цій справі не обійтися. Заняття побудоване в захопливій формі, що не дозволить вам нудьгувати, а матеріал запам’ятовуватиметься легко і невимушено.

Зробіть великий крок вперед на шляху до успіху – реєструйтесь за посиланням ??
https://forms.gle/5axPhec5bdM46oUZ7. І ми розповімо вам про те, як стати набагато впевненіше, говорити красиво і грамотно.

Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!

?Час проведення заходу: 9 серпня 2022 року о 16:00-19:00 (реєстрація до 8 серпня 2022р.)

? Місце проведення: Громадський майданчик “Gogle87”, м.Кропивницький, Гоголя, 87.

❗ Відвідування інтеграційного заходу безоплатне.Участь можуть брати діти, підлітки, особи ВПО та мешканці Кропивницького і Кіровоградської області.

? Додаткова інформація за тел.: +38 (050) 062 20 22; +38 (066) 171-30-15, +38 (050) 992-36-74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr.

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_особистийрозвиток#gogle87