Навчилися малювати в техніці скетчінг

Будь самим собою! Малюй! Скетчінг – тобі в допомогу.✏

Бо саме малювання в цьому стилі дозволяє робити сучасні швидкі начерки, воно звільняє думки, дозволяє мислити креативно, мислити інакше. Під час офлайн заходу “Скетчінг – креативне малювання”, що відбувся вчора, учасники з Харкову, Херсону, Луганська та Кропивницького зробили свої власні малюнки та замальовки олівцем.?

Подібне малювання підтримує атмосферу творчості в сім’ї, допомагає опанувати арт-практики для подолання вигорання, стресу. Саме після створення ескізів почалось найцікавіше розгляд малюнків учасників та дискусія про їх ідеї та подальше життя. Бо висловлювати свою думку про сучасне мистецтво – дуже потрібний «скілл» людини. Говорити, не боятися, не замовчувати те, що тебе бентежить.

Отже, ми бачимо, що очікування учасників справдились і вони вже готові реєструватись на наступну зустріч.

Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!

Та беріть участь в наших наступних заходах!

? Дізнавайтесь інформацію стосовно набору учасників на наші курси та заходи за телефоном: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram @development_platform_smr

Захід проводиться в рамках проєкту “Академія можливостей 2.0”, який реалізує громадська організація “Платформа розвитку “СМР” у співпраці з ГО «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля».

#АкадеміяМожливостей2_0#smr_sd_ua#smr_психоемоційнапідтримкавпо#gogle87