Учасники курсу “Комп’ютерна грамотність” закінчили навчання!

Після двотижневого навчання учасники отримали знання з налаштування Windows, навички роботи у текстовому редакторі Word. Практичні заняття допомогли розібратись з інструментами текстового та табличного редактору Excel та навчили правильно оформлювати документи, створювати таблиці, діаграми та графіку різної складності. Учасники відмітили корисність уроку зі створення презентацій в Power Point з використанням шаблонів, тесту, картинок, відео та аудіо. Корисними виявились і поради з використання «гарячих клавіш», які у майбутньому допоможуть учасникам курсу збільшити свою продуктивність при роботі за комп’ютером.

Вітаємо групу випускників та запрошуємо на навчання тих, хто прагне стати більш обізнаним в роботі на комп’ютері. Слідкуйте за нашими анонсами та реєструйтесь на наступний курс з комп’ютерної грамотності, який стартує вже незабаром.

Розвивайте себе та змінюйте світ разом з нами!?? Беріть участь в наших наступних заходах!

? Дізнавайтесь інформацію стосовно набору учасників на наші курси та заходи за телефоном: +38 (066) 255 04 11, +38 (050) 992 36 74; у месенджері ГО “Платформа розвитку “СМР” чи в direct Instagram https://www.instagram.com/development_platform_smr

АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #АкадеміяМожливостей2_0 #smr_sd_ua #smr_IT_грамотність